Pincészetünk elsősorban fehérborok készítésével foglalkozik, így szőlőültetvényeinken 80% fehér és 20% kékszőlőt termesztünk. Boraink készítésénél a legfontosabb szempont a termőhelyi sajátosságok kidomborítása.
A Csopak és Paloznak közötti, Balatonra néző völgyben művelték szőlőiket a Krisztus utáni I. - és IV. század közötti a fajszi (Balácapuszta) római villa obsitos légionáriusai, a XI. században Szent…
Pincészetünk alapkövét 13 éve raktuk le, de családunk szőlőhöz és borhoz való kötődése sokkal régebbi gyökerű. Apai ágon közel kétszáz évre visszamenőleg ismerjük családunk csopaki múltját, anyai ágon ugyanez mondható…
Medvék egy belvárosi étteremben Éttermünket ellepték az aranybarna plüss mackók! Ezt neked is látnod kell, ezért szeretettel meghívunk a ZONA-ba.…Tovább
Magyarországon mindig is nagyon népszerű volt gasztro vállalkozást indítani, ám arról sokan elfeledkeznek, hogy egy étterem vagy söröző indítása vagy…Tovább